plecja wrote:Už jsem lehce zmínil v jiném vláknu, ale uživatelské nastavení klávesových zkratek (a možnost přidání nových) by bylo velmi užitečné pro všechny, kdo jsou s KZ zvyklí pracovat
plecja wrote:Zdravím, Vaše odpověď mi utekla, objevil jsem až teď. Docela konkrétně hodně postrádám kl. zkratku pro přechod na Příkazovou řádku k zadání hledaného bibl. místa. Zadání je nejrychlejší způsob vyhledání, ale nutnost brát vždy do ruky myš to komplikuje. Zkratka by hodně pomohla. Díky.
admin wrote:plecja wrote:Zdravím, Vaše odpověď mi utekla, objevil jsem až teď. Docela konkrétně hodně postrádám kl. zkratku pro přechod na Příkazovou řádku k zadání hledaného bibl. místa. Zadání je nejrychlejší způsob vyhledání, ale nutnost brát vždy do ruky myš to komplikuje. Zkratka by hodně pomohla. Díky.
Nevadi, tak po 7 letech muzeme pokracovat...
Vyrobil jsem klavesovou zkratku Ctrl-K jako Kommandlajna, mam zkompilovany exe, tak bych Vam to mohl poslat na otestovani. Staci mi napsat mail adresu. Muzete sem do fora a nebo na freedavarZAVINACcentrum.cz
Return to Davar4 - User experiences
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest